Salata de cartofi cu somon si pesto

Ni s-a facut dor de vara, de ceva usor si rapid de facut. In acelasi timp de ceva interesant, bun.
Nu aveam chef de pregatit prea multe asa ca ne-am gandit la o salata simpla, cu cartofi, somon afumat si, desigur, pesto.

Ingredientele vi le-am spus deja…

Pentru inceput puneti la fiert 2-3 cartofi, taiati cubulete. Intre timp taiati si feliile de somon afumat.
Daca sunt gata, cartofii trebuiesc scosi si lasati sa se raceasca. Ii amestescati apoi cu bucatelele de somon si sosul de pesto (4-5 lingurite).

Simplu, nu? Pofta buna!

This entry was posted in retete rapide, salate and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Salata de cartofi cu somon si pesto

  1. Ce-ar fi sa va apucati voi de comercializat pesto?! Adica eu as vrea sa-mi fac azi de exemplu salata asta, dar nu am pesto (bine nici somon dar stiu de unde sa-l cumpar). De dragul de pesto mai greu fac rost… Da, da, stiu ca mi-l pot face si eu, dar din cate imi amintesc are ceva ingredient mai greu de gasit. Gresesc?

    • admin says:

      Gasesti pesto gata facut si ambalat prin orice hipermarket. Pinoli, ingredientul mai rar, intr-adevar nu-l gasesti peste tot…

  2. Teo says:

    Pinolli se gasesc la standurile cu tot felul de condimente din mall-uri. Trebuie numai intrebat, ati fi surprinsi sa vedeti ce si pe unde gasiti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>