Chiftele de cartofi cu branza si pesto

Fie că doriți să aveți o garnitură la friptură sau că vreți un snack delicios, chiftelele de cartofi cu brânză și pesto sunt ideale!

Avem nevoie de:

  • 4 cartofi medii
  • 4 felii de paine prajită
  • o lingură de pesto
  • sare și piper
  • 400 g brânză rasă, la alegere (eu am folosit cașcaval și caș)
  • 4 oua
  • ulei

Ingrediente

În primă fază puneți cartofii la fiert cu coajă cu tot, iar când sunt destul de raciți puteți să îi decojiți și să îi radeți într-un bol mai mare. Adăugați peste cartofi ouăle, sarea, piperul, pesto și brânza și amestecați bine până când compoziția se omogenizează.

Cartofi fierti cu pesto, oua, sare, piper, branza

Pâinea prăjită se dă prin blender pentru fărămițare.
Paine prajita in blender Faramituri

Cu o lingură facem chiftelele pe care le dăm prin fărămiturile de pâine, apoi le punem la prăjit într-o tigaie cu ulei cam de un deget.
Chiftele de cartofi cu pesto si branza
Repetați procedeul până când vi se termină compoziția.

Chiftelele se servesc atât calde cât și reci, simple sau ca și garnitură.
Chifetele de cartofi cu branza si pesto Chiftele de cartofi cu branza si pesto
Chifetele de cartofi cu branza si pesto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă Bună! :)

This entry was posted in retete simple and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>