Omleta cu pesto si legume

Omleta nu poate lipsi din meniul unui mic dejun. Daca este weekend il consideram brunch ca la ora la care ne trezim noi…

Oricum ar fi, omleta nu este prea diferita dar poate contine o multime de alte ingrediente. Reteta este simpla, oricine poate s-o faca si s-o schimbe in functie de preferinte.
Noi am decis sa-i adaugam legume si am mers pe ciuperci si morcovi (baby carrots). Desigur, nu a lipsit ingredientul special, sosul de pesto.

Asadar, pentru un mic dejun in doi, avem nevoie de urmatoarele:

  • 3 oua
  • 350g ciuperci taiate
  • 2 linguri de pesto
  • 150g morcov
  • o lingura de ulei de masline
  • un catel de usturoi (optional)
  • sare & piper

Incepem prin a incinge uleiul intr-o tigaie. Adaugam usturoiul taiat.

Adaugam ciupercile si le lasam pe foc timp de 4-5 minute. Din cand in cand le mai amestecam.

Batem oulalele si le amestecam cu sosul de pesto. Turnam compozitia peste ciuperci si amestecam.

La sfarsit adaugam morcovii si ii amestecam cu omleta. Sa aveti pofta buna!

This entry was posted in retete cu legume, retete rapide and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>