Pesto cu rucola

Pesto rucola – sau cum am descoperit sosul nostru preferat. Dupa gusturile noastre, de departe peste sosul de pesto genovese.

Am spus ca experimentam iar acum am decis sa inlocuim busuiocul cu rucola. Am pastram pinolii (10-15g), parmezanul (20g), usturoiul (1 catel) si uleiul de masline (2-3 linguri).

Ca de obicei, am pus pinolii, parmezanul si usturoiul in blender.

Le-am procesat iar apoi am adaugat frunzele de rucola, un varf de sare si uleiul de masline. A iesit un sos de culoare verde deschis si cu un gust intens! Rocket pesto!

Am testat sosul cu spaghetti integrale si am servit cu vin alb.

This entry was posted in sos pesto and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>