Oua umplute cu pesto

Ouale umplute sunt un aperitiv ce-mi aduce aminte de copilarie, de o reteta a parintilor ce o pregateau de obicei la sarbatori. Imi aduc aminte si acum cum spuneam ca mancarea mea preferata este “aperitivul” :) In general, mancarurile reci imi placeau cel mai mult.

Acum nu mai sustin asta insa ouale umplute cu pesto raman o idee buna pentru o masa mai speciala.

Pe scurt, aveti nevoie de:
- 3 oua
- 2 linguri de pesto
- 2 lingurite de maioneza
- cateva masline taiate
- sare si piper

Fierbem ouale tari. Dupa fierbere, le lasam la racit sub un jet de apa rece. Le curatam si le taiem pe lung. Scoatem galbenusul pentru a-l mixa impreuna cu pesto si maioneza iar albusul il pastram pentru mai tarziu.

Dupa ce vom amesteca galbenusul cu pesto si maioneza vom avea pregatita pasta cu care vom umple fiecare albus de ou.

La sfarsit vom orna cu masline. Noi am ales sa adaugam si rosii.

Sa aveti pofta buna!

This entry was posted in retete rapide and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>